skip to Main Content
ALTC Joy Jaagpad || Jaagpad 48 || 1059 BP Amsterdam || ­ 020 341 31 51 info@joyjaagpad.nl Volg ons op Facebook en Instagram

Jahaaa… We zijn afgetrapt! Hoewel de banen er traditioneel op de eerste zaterdagochtend onder water bij liggen, weerhoudt ons dat niet om gewoon heerlijk te starten met ons toernooi bij onze vrienden van Buitenveldert (de hal) en IJsbaanpad (de buitenbanen die nietmeernormaal snel droog zijn). Alle wedstrijden t/m de ronde van 11.00 uur zullen niet op Joy gespeeld kunnen worden. Jullie worden gebeld waar wél: Buitenveldert of lekker buiten bij IJsbaanpad! Zet zowel je binnen- als buitenschoenen dus vast klaar 🙂

CHECK en LIKE onze Facebookpagina én FB Event pagina voor de meest recente updates, foto’s en wat-mag-je-niet-missen nieuwtjes tijdens deze supergezellige Joy Toernooiweek!

Liefs,

De Wedstrijdleiding

Joy Open 2017 (the final countdown)

 

Back To Top
X